Så skal der skrives

Så skal der skrives
Hald Hovedgaard, som det så ud under mit seneste ophold i februar 2017.

Når dette læses, sidder jeg på Hald Hovedgaard ved Viborg, hvor jeg for tredje gang har fået et skriveophold eller “litterært arbejdsophold”, som det hedder officielt.

Min plan er at bruge ugen på at komme i gang med en ny roman, og jeg håber, at dette ophold bliver lige så produktivt som de to foregående. Da jeg var af sted første gang i efteråret 2015, blev jeg færdig med min debutroman Rød høst, mens jeg i februar 2017 fik færdiggjort min novellesamling Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos.

Apropos Rød høst, så er romanen nu ude på landets biblioteker, og som det kan ses, betyder mit efternavn, at jeg står på hylden mellem nogle prominente herrer. Billedet her er fra Roskilde Bibliotek.

Af andre nyheder kan nævnes, at jeg har fået skrevet årets første novelle. Der er tale om den science fiction-novelle, jeg nævnte i min gennemgang af skriveåret 2018 i juledagene. På det tidspunkt var novellen på 3500 ord, og den endte på 6200 ord.

Derudover er der kommet anmeldelser af to antologier, hvor jeg har bidraget med noveller:

Buch’s Books: Krinoline og kedsomhed – Danske steampunknoveller
Min novelle Engle og støv er blandt dem, som bliver fremhævet af anmelderen, der også skriver “… særligt Lars Ahns og Camilla Wandahls fortællinger sluttede på en sådan vis, at de sagtens ville kunne fortsættes i en fortælling af romanlængde. Og hvis det var tilfældet, ville jeg med glæde læse dem begge.”

Bogblogger: De fremmede – Lige under overfladen 13
Citat fra anmeldelsen: Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Jeg vil bestemt anbefale sci-fi-fans at læse disse antologier.
Anmelderen kommenterer dog også på noget, som desværre stadig er et problem med Science Fiction Cirklens udgivelser: Den mangelfulde korrektur.

Samme anmelder har også kigget på det forrige indslag i serien, og den anmeldelse tror jeg aldrig, at jeg har fået linket til, så her er den:
Bogblogger: Efter fødslen – Lige under overfladen 12

Læs uddrag af de tre noveller:
Engle og støv (Krinoline og kedsomhed)
Anmeldelse af Genforeningen: De overlevende fra Sigrún 7 (De fremmede)
En invasiv art (Efter fødslen)