Året der gik 2015: Skrivning

2015 blev ikke mit mest produktive skriveår, men til gengæld blev det et af de mest begivenhedsrige.

MPK premiere (2)
Instruktøren af “Mordene på Katarina,” Kim Lysgaard Andersen (tv), til premieren sammen med skuespillerne Laura Christensen og Nicolai Dahl Hamilton.

Da jeg i sin tid blev kontaktet af instruktøren Kim Lysgaard Andersen angående en filmatisering af min novelle Mordene på Katrina, havde jeg et spinkelt håb om, at den ville blive til noget. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at den ville få premiere på CPH PIX, vinde en pris på en horrorfilmfestival i USA og blive vist på DR K.

Se filmen Mordene på Katarina her

På skrivefronten blev året domineret af mit Gotisk Krimi-projekt, som krævede et ophold på Hald Hovedgaard, før jeg nåede frem til slutningen. Jeg mangler dog stadig redigeringsfasen, inden den kan sendes videre.

Arbejdet med kortromanen lagde så meget beslag på min tid, at jeg kun fik skrevet meget få noveller. Tilbage i marts frygtede jeg faktisk, at det kun ville blive til den ene (Århundredets mand), jeg indsendte til Science Fiction Cirklens årlige antologi i Lige under overfladen-serien, og det var tæt på at holde stik. I årets sidste måned lykkedes det mig dog at skrive to nye noveller, så det retter lidt op på det samlede indtryk, men det skulle gerne blive til mere i 2016.

Udgivelser:
Århundredets mand (science fiction, Som et urværk – Lige under overfladen 10)
Slagtehal 13 (science fiction/horror, Universets mørke)

Noveller:
Århundredets mand (science fiction, 7600 ord)
Prinsesse på eventyr (fantasy, 4500 ord)
Fortovsdrab (horror, 9600 ord)

Kortroman:
Gotisk krimi (krimi/horror, 66.000 ord)