Gotisk krimi

“Skal du ikke snart skrive en roman?” spørger folk mig, og jo, det skal jeg … næsten.

Henrik Harksen fra forlaget H. Harksen Productions har spurgt, om jeg vil være med til et nyt projekt med titlen Den gotiske krimi, som kort fortalt består af en serie kortromaner, der mikser krimi og horror, og det har jeg sagt ja til.

Læs mere om projektet her.

En kortroman er et vidt begreb, men i dette tilfælde taler vi om alt mellem 25.000 og 55.000 ord. Mit hidtil længste værk, Månebase Rødhætte, er på 21.500 ord, så jeg har allerede været oppe i nærheden, men jeg tænker, at det vil være en god øvelse, inden jeg kaster mig ud i en længere roman.

Som det fremgår af Henrik Harksens eget blogindlæg om Gotisk krimi-projektet, har mit bidrag fået arbejdstitlen, Rød høst. Krimi-kendere vil vide, at det også er titlen på Dashiell Hammetts debutroman fra 1929, Red Harvest, som jeg har tilladt mig at “låne.” Men bortset fra det har de to historier meget lidt til fælles.

H. Harksen Productions er også forlaget bag antologierne Dystre Danmark 1-2 og PIX: Nygotiske skæbner, som indeholder mine noveller Mordene på Katrina, Blomstervanding og Telefon fra afdøde, så nu ved jeg mere eller mindre, hvad jeg skal skrive på det næste halve år.

1 Comment on “Gotisk krimi

Leave a Reply