Mere Vampyros Lesbos

Så hvad er der sket siden sidst? Jeg har indsendt en novelle til Fortællinger fra mørket 3, har skrevet en anden til en steampunk-antologi og skal nu i gang med en tredje, der skal være færdig inden den 1. juni, så der er nok at se til. Ellers har jeg på det seneste brugt mest tid på mit arbejde, som jeg stadig ikke har sagt op.

Og så er der kommet endnu en anmeldelse af min novellesamling Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos, denne gang fra bloggen Et kapitel mere, som blandt andet skriver:

Lars Ahn er virkelig eminent til at skrive noveller. Jeg har læst flere af hans noveller med stor fornøjelse. Han har et godt greb om dem og fortæller mange gange nogle virkelig interessante historier.
Novellerne er velskrevet, og Ahn er god til at bruge horrorens virkemidler på anderledes og nogle gange uventede måder. Dette medvirker til at novellerne fremstår friske og skarpe.

Læs hele anmeldelsen her: Bare et kapitel mere: Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos

Min forfatterkollega Sheila Eggenberger har også været så venlig at give Vampyros Lesbos et par ord med på vejen. Vi mødtes til Dansk Horror Selskabs generalforsamling i efteråret, og hun har efterfølgende lavet et indlæg på sin hjemmeside, hvor hun skriver om min novellesamling samt to andre danske horrorudgivelser, Randvad af Jacob Holm Krogsøe og Martin Wangsgaard Jürgensen og Lucie af Anne-Marie Vedsøe Olesen. Så jeg er i fornemt selskab. Som det fremgår af nedenstående, skriver Sheila på engelsk:

“I’ve had my nose stuck in it at intervals all this Easter break, and it’s no surprise to me that these nine stories, written with verve, nerve and gusto in a deceptively simple style should get all the credit they – and their author – surely deserve because dayum, they’re good. I’ll never look at sidewalk cracks, cult B-movies or even Facebook in quite the same way ever again.”

Her er hele indlægget: Quantum Demonology: A Trinity of Terrors

Og så må jeg ellers komme tilbage til skriveriet.