Jeg er overalt!

Tillad mig på forhånd at undskylde over for modtagerne af Updates forårskatalog, hvori mit ansigt optræder adskillige gange. For de uindviede er Update det nymodens navn for det, der tidligere hed Den Journalistiske Efteruddannelse, og det var, da jeg var på kurset Fotograferende journalister i september (også omtalt i dette indlæg), at jeg og flere af mine medkursister blev kapret af fotograf Hung Tien Vu til at optræde som modeller.

Kataloget kan lige nu ses på Updates hjemmeside i en elektronisk version, og hvis man slår op på side 20-21, vil man kunne se et billede fra Dagbladets Roskilde-redaktion, hvor jeg tilsyneladende er blevet klonet! Uden at gå alt for meget i detaljer med, hvordan billedet er blevet til, kan jeg fortælle, at Hung kom på besøg og brugte lidt over en time på at komponere sceneriet. Det var sjovt at være med til, men gjorde mig også lykkelig over, at jeg aldrig har overvejet en modelkarriere… De øvrige medvirkende er mine kolleger Lars Kimer og Helle Eriksen samt Steen Østbjerg i baggrunden.

Udover at skulle sælge et efteruddannelseskursus for redaktionssekretærer beskriver Hungs billede meget godt min nuværende arbejdssituation. Per 1. oktober gik jeg fra at være redaktionssekretær på Roskilde-redaktionen til at kunne kalde mig redaktionsleder som del af et tre-mands lederteam. Det har givet mig noget mere ansvar og ditto arbejdsopgaver og har blandt andet betydet, at det er begrænset, hvor meget jeg har fået forfattet i min fritid. Faktisk er det kun blevet til det stykke flash fiction, jeg omtalte i mit forrige indlæg.

Som afslutning kan jeg lige nævne, at der er dukket endnu en anmeldelse af Den hemmelige dal – Lige under overfladen 3 op på bloggen Metroord, hvor Thurston Magnus virker ganske glad for min novelle Alien Ghost Ballet (tak til Lea Thume for at gøre mig opmærksom på anmeldelsen).

PS Muse i Parken. Det var, som forudset, stort, og lyden var meget bedre end frygtet. Sceneshowet havde fået et ordentligt nøk opad i forhold til tidligere, uden at det dog – som flere anmeldere også påpegede – fjernede fokus fra musikken.

PPS Også skal I da lige se, hvad jeg fik ud af det førnævnte fotokursus. Blandt andet lærte jeg, hvordan man tager billeder i mørke uden at gøre brug af flash.

havn.jpglampe.jpgvandkander.jpglampe2.jpgbusstop.jpgvandpyt.jpg

Leave a Reply