We Call Upon The Authors To Explain

En bonus ved at få sin novelle optaget i Science Fiction Cirklens antologi-serie Lige under overfladen er det efterfølgende forfatterpanel, hvor man får lejlighed til at møde de andre forfattere og nogle af læserne.
Forfatterpanelet til Den hemmelige dal – Lige under overfladen 3 blev holdt i aftes i Valby Kulturhus, hvor der vanen tro var kamp mellem forfattere og tilhørere om at være flest til stede. Forfatterne trak sig sejrrigt ud af dysten, selv om Lise Andreasen gjorde sit bedste for at tippe balancen ved at insistere på at blive nede blandt publikum.

Selv holdt jeg rimelig lav profil, da jeg ikke er den store paneldebattør, men fik dog sagt et par ord om min novelle Alien Ghost Ballet. Desuden havde jeg travlt med at få afprøvet min nyerhvervede viden fra det efteruddannelseskursus for fotograferende journalister, jeg lige havde været på Update i Århus. Jeg forsøgte at tage aftenbilleder indendørs uden brug af blitz, og det kom der en hel del uskarpe og slørede billeder ud af, men også et par enkelte brugbare, som kan ses her:

sfc-panel3.jpgsfc-panel1.jpgsfc-panel2.jpg

sfc-gudrun.jpgsfc-ces.jpgsfc-bog.jpg

For en beskrivelse af, hvad der rent faktisk blev talt om på mødet i aftes, vil jeg henvise til Manfred Christiansens blogindlæg.

1 Comment on “We Call Upon The Authors To Explain

  1. Fotografiring: Jeg kan anbefale et Sony med indbygget stabilisator, en stabiliseringslinse eller et handy 1-benet stativ. Da jeg så dig fotografere, vidste jeg, at jeg havde glemt mit eget kamera. Doh

    Tak for sidst. (kan du i øvrigt ændre “æ” i lænken til “ae” det kan stadig ikke forstå dansk i lænker det internet.

    Manfred

Leave a Reply