Det kan kun blive stort

Mit p.t. yndlingsband Muse giver koncert i Parken den 26. oktober, og billetten er sikret! Jeg skal blankt erkende, at jeg har det lidt ambivalent med valget af spillested – og ikke kun fordi jeg er Brøndby-fan… Omvendt er det et logisk skridt, eftersom Muse allerede har spillet på Orange Scene på Roskilde Festival og i Forum, begge i 2007. Men hvor Roskilde-koncerten var en af de bedste, jeg har været til derude, og den eneste årsag til at jeg ikke for længst har fortrængt den syndflods-agtige festival, var koncerten i Forum plaget af en lidt mudret lyd, der forhindrede den i at komme helt op at ringe. Så jeg er spændt på at høre Muse møde Parkens beton-akustik, selv om lyden var fin nok til de to Robbie Williams-koncerter, jeg har været til derinde. Ifølge Gaffa er der “kun” sat 17.000 billetter til salg, men der ser jeg nærmest som en fordel. Jeg er ikke i tvivl om, at Muse nok skal kunne leve op til Parken. Spørgsmålet er mere, om Parken også kan leve op til Muse…

Nu er Muse ikke helt uvante med at skulle spille i store omgivelser. Bare tjek dette klip fra deres to udsolgte koncerter på det nye Wembley Stadium i 2007:
http://www.youtube.com/watch?v=j8WP7aOD_9Q

Leave a Reply