Flere frieksemplarer

nedinovellen.JPGI dag var jeg på posthuset for at hente mine to frieksemplarer af Dansklærerforeningens antologi Ned i novellen, som indeholder min novelle Afhøring af offer nr. 5. Hvad? hører jeg de skarpsindige udbryde. Havde han ikke allerede modtaget ét, som han skrev om i dette indlæg?

Jo, men så tænkte jeg, at min familie også burde have bogen og kontaktede Dansklærerforeningens Forlag for at høre, om jeg kunne købe yderligere et par eksemplarer. Ikke nødvendigt, vi sender dig bare to til uden omkostninger, lød svaret til min store overraskelse.

Min forrige omtale af Ned i novellen fik i øvrigt uventede følger. Bagefter blev jeg kontaktet af et par af de andre forfattere, som er med i antologien, der undrede sig. Deres undren gik på, at jeg nævnte, at jeg havde modtaget mit frieksemplar, for det havde de ikke. En af dem, Teddy Vork, var ikke engang klar over, at han havde en historie med, hvilket han skrev om på sin hjemmeside.

Ellers er jeg ved at lande igen oven på Roskilde Festival. Bedste koncerter: Janelle Monáe, Foals, Lykke Li,  Portishead og M.I.A. Med hensyn til min begejstring for sidstnævntes koncert er jeg tydeligvis i mindretal, hvis man læser anmeldelserne. Men mine forventninger var heller ikke ret høje, efter at jeg havde set hende på Rock en Seine i Paris i 2007 og efter hendes seneste album, der var en kæmpe skuffelse oven på mesterværkerne Arular og Kala. Set fra hvor jeg stod, formåede hun at skabe en fest foran Orange Scene, og visuelt var showet et af de flotteste, jeg har oplevet på festivalen. Og så er jeg åbenbart ramt af en forbandelse, når det gælder Kaizers Orchestra. De gale nordmænd har spillet på Roskilde et utal af gange, og det er endnu ikke lykkedes mig at se dem live. Trods alle hensigter om det modsatte skete det heller ikke i år, hvor jeg blev distraheret af gode venners selskab og kolde øl…

Leave a Reply