Stem til Niels Klim-prisen

Så er der åbnet for afstemningen til Niels Klim-prisen, der uddeles til de bedste science fiction-noveller på dansk fra 2019. Blandt de nominerede er min novelle Fire år senere fra antologien Sandsynlighedskrydstogt – Lige under overfladen 14.

Jeg er nomineret i kategorien Bedste novelle (op til 7.500 ord) sammen med Manfred Christiansen, Jakob Drud, Jannik Landt Fogt, Richard Ipsen, Jesper Rugård Jensen, Marie Bachmann Pedersen, A. Silvestri og Gudrun Østergaard, så vi er mange om budet.
En oversigt over de nominerede i de forskellige kategorier kan ses her:
Niels Klim-prisen 2019, nomineringerne

Science Fiction Cirklen har gjort det muligt at læse de nominerede noveller fra Sandsynlighedskrydstogt ganske gratis i afstemningsperioden, så det vil jeg opfordre alle til at gøre, uanset om de ender med at stemme eller ej.
Læs novellerne her: Science Fiction Cirklen – Niels Klim-prisen 2019

Der kan stemmes i perioden fra 1. marts til 30. marts, men det kræver, at man bliver oprettet som bruger via dette link: Stem til Niels Klim-prisen

Jeg har tidligere skrevet om Fire år senere og baggrunden for novellen i dette indlæg: To udgivelser på Bogforum

I mellemtiden har jeg fået færdiggjort årets første novelle, som er blevet indsendt til det, der forhåbentlig bliver til Lige under overfladen 15. Novellen Billigt hotel er på 6300 ord, og jeg kan røbe, at den er beslægtet med Tannhäuser Gate, der var med i Nær og fjern – Lige under overfladen 7 fra 2013.