Silvestri-nummeret

Som jeg skrev i mit forrige indlæg, er Himmelskibet nr. 31 udkommet – eller “Silvestri-nummeret”, som det fremover vil blive kendt som af årsager, jeg kommer ind på senere.

Udover min allerede omtalte artikel om netmagasiner og noveller på nettet indeholder Himmelskibet denne gang to filmanmeldelser af undertegnede – den japanske akvariefisk- og seriemorderthriller Cold Fish (som jeg tidligere har omtalt i forbindelse med CPH:PIX) samt den amerikanske retro-slasher Mask Maker – men jeg bliver også selv anmeldt via gyserantologien Dystre Danmark 2, hvor jeg bidrager med novellen Blomstervanding.

Anmelderen Thomas Winther skriver blandt andet:

“Lars Ahn Pedersens Blomstervanding gør det en god, dyster historie skal. Den tager udgangspunkt i dagligdagen og giver den så et tvist, eller antydning af at der er noget galt (…) Historien er skrevet som Facebook opdateringer, et noget anderledes format for en horror-novelle, men det fungerer faktisk rigtigt godt, og dette er en af de bedste noveller i samlingen.”

Læs hele anmeldelsen af Dystre Danmark 2 her.

Men ellers tilhører dette nummer af Himmelskivet som nævnt min forfatterkollega A. Silvestri. Ikke alene bringes hans vindernovelle fra Fantastiks novellekonkurrence, Hest, men der er også en anmeldelse af hans zombie-roman Pandaemonium samt et interview, der også kan findes på Fantastiske Forfattere. Endelig er Silvestri også en af forfatterne i Dystre Danmark 2, og hans novelle Jacobs stige udnævnes til at være et andet af antologiens højdepunkter.

Så det er ingen underdrivelse at konstatere, at A. Silvestri ejer Himmelskibet nr. 31, hvilket han da også selv er kommet frem til på sin blog.

Leave a Reply