Netmagasiner – nu på papir

himmelskibet-31.jpgMin serie om noveller på nettet og online magasiner nægter at dø. Det nye nummer af Himmelskibet indeholder en artikel, hvor jeg har skrevet mine indlæg fra denne side sammen, og det er selvfølgelig rart, at jeg på den måde kan få mit budskab ud til en bredere kreds.

Som en bonus vil jeg dog lige gøre opmærksom på yderligere et par links:

Locus Recommended Online Fiction –  Locus Magazine har offentliggjort sin liste med de romaner og noveller, som ifølge deres anmeldere var de bedste i 2011. Som en ekstra service har Locus Online samlet de noveller, der kan læses på nettet, så man ikke selv skal lede efter dem. Blandt dem findes også noveller, som ikke oprindeligt blev bragt i elektronisk form, men som enten forfatteren eller magasinet har valgt at gøre tilgængelige.

Nebula Awards 2011 – Nomineringerne til årets Nebula-pris er netop blevet offentliggjort, og SF Signal har været så venlige at tilføje links til alle de noveller, som kan læses på nettet. Der er selvfølgelig et vist overlap med Locus’ liste. Et par af historierne er der kun som uddrag, men ellers er det kun fire ud af de 20 nominerede, som ikke er der.

Himmelskibet nr. 31 har også meget andet med i form af anmeldelser skrevet af mig og anmeldelser af noget, jeg har skrevet, men det gemmer jeg til næste indlæg.

Leave a Reply