Så til hest

Indtil videre går det fint med min målsætning om at få skrevet en novelle om måneden. I april blev det til horrornovellen Hvor hesten ligger begravet (12.500 ord), der er en moderne opdatering af sagnet om helhesten. Så nu er jeg oppe på fem noveller på seks måneder med marts som undtagelsen, fordi den blev brugt på at redigere min kortroman.

April blev også måneden, hvor der blev sat ny besøgsrekord på min hjemmeside, uden at jeg har gjort noget som helst for det. Forklaringen er i stedet, at der i denne tid er en masse folkeskoleelever, som er på udkig efter noveller til deres eksamen, og det leder dem blandt andet hertil. Jeg bemærkede første gang tendensen i 2013, og siden da har den kun udviklet sig, så april og maj nu er de måneder, hvor besøgstallene på min side topper.

Som nogen måske ved, er jeg medlem af en rockklub, der primært består af folk, som er eller har været ansat på Vejle Amts Folkeblad. Udover at kåre årets album mødes vi også for at holde en rockquiz. Ved den seneste udgave mødte et af medlemmerne, Carsten Tolbøl, op med en T-shirt med følgende tekst:

RockquizForklaringen er, at Carsten og jeg som regel er dem, der bliver valgt først til de to hold. De seneste gange har det hold, jeg har været på, vundet ret stort, så Carsten mente, at vi ville få en mere jævnbyrdig quiz, hvis holdkaptajn Greg valgte mig i stedet for ham.

Det skulle vise sig at komme til at holde stik. I sidste ende var det kun 200 point, som skilte de to hold (3695 mod 3490), og i al beskedenhed var jeg med til at sikre sejren, fordi jeg i en 500 point-kategori kunne høre, at den google-oversatte tekst, der blev sunget til en lejligheden opfundet melodi, var Madonnas Vogue.

Så ja, Madonna afgjorde en rockquiz.