Min Star Wars-novelle

Arthursolo.jpgJeg har en novelle med i det nye nummer af Himmelskibet. Den har titlen Arthur Solo og er nok det tætteste, jeg nogensinde kommer på at skrive en Star Wars-novelle. Det vil sige, at selv om historien indeholder X-Wings, Tie Fighters og en Dødsstjerne, så foregår den ikke i Star Wars-universet, men trækker lige så meget på Quentin Tarantino og Pulp Fiction. Tjek i øvrigt den illustration, som Manfred Christiansen har lavet til novellen. Ret cool, ikke?

Det er i øvrigt halvandet år siden, jeg sidst havde en novelle med i Himmelskibet. Det var i nr. 26, hvor min vindernovelle fra Fantastiks novellekonkurrence, Rudolf, blev bragt. Jeg skrev Arthur Solo sidste år i løbet af kun to dage (hvilket jeg fortalte om i dette indlæg) og har siden ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle gøre med novellen, fordi den ærlig talt er ret fjollet. Så efterlyste en af Himmelskibets redaktører, Thomas Winther, noveller til det nummer, som Fantastik skal have med til Star Wars Weekend i Taastrup i pinsen, og så havde Arthur (prøv at sige navnet hurtigt) fundet sig et hjem.

Himmelskibet nr. 32 indeholder også et par anmeldelser fra min hånd, denne gang tre bøger. Jeg har set nærmere på antologierne A Book of Horrors og Supernatural Noir samt Jo Waltons roman Among Others, der netop har vundet en Nebula og er nomineret til en Hugo.

Må Kraften være med jer!

1 Comment on “Min Star Wars-novelle

Leave a Reply