Skriv med speederen i bund

Jeg har fået skrevet en novelle! Endda i løbet af kun to dage og bogstavelig talt med speederen i bund og hovedet under armen. Det er så også blevet derefter. Resultatet er mildt sagt uortodokst og temmelig indforstået og kan vel bedst beskrives som et frontalt sammenstød mellem Pulp Fiction og Star Wars.
Indtil videre har den cirka 3500 ord lange novelle fået titlen Arthur Solo, og jeg har absolut ingen idé om, hvad jeg skal gøre med den, da den ikke rigtig passer ind nogle af de steder, hvor jeg plejer at sende mine ting hen.

Nu var formålet med novellen heller ikke at frembringe et mesterværk, men mere at se om jeg kunne skrive noget kort og hurtigt.
Et af mine mål for i år var nemlig at få øget min produktion, men indtil jeg fik fyret Arthur Solo af, var det kun blevet til to noveller. Den ene er En helt almindelig død, som netop er udkommet i Den nye koloni – Lige under overfladen 5, mens den anden er Blomstervanding, som er med i den kommende gyserantologi Dystre Danmark 2.
Derudover har det desværre stået lidt sløjt til med skriveriet, selv om det kan se ud som om, at jeg får skrevet og udgivet en masse for tiden. Men det snyder, for det er for det meste noveller fra sidste år (og faktisk også fra 2008 og 2009), som er kommet på tryk.

Efter en skrivedag i Fantastiks skrivegruppe i juni kom jeg dog i gang med en novelle, som jeg fortsat skriver på. Det er en science fiction-sag med horror-elementer (kodeord: varulve på månen), som foreløbig er på omkring 7000 ord, men den er langt fra færdig og ender nok på den anden side af de 10.000 ord.
Problemet er, at jeg lige som med Arthur Solo heller ikke rigtig ved, hvad jeg skal gøre med den. Novellen bliver for lang til Lige under overfladen-serien, hvor historierne højst må være på 10.000 ord, og da jeg allerede har brudt den grænse en gang før (med den 20.000 ord lange Alien Ghost Ballet), tvivler jeg på, at jeg får lov til at gøre det igen.
De øvrige antologier, jeg har skrevet til, plejer heller ikke at bringe så lange noveller. Men på den anden side giver det mig mulighed for at få opbygget et lager af historier til en eventuel novellesamling.

4 Comments on “Skriv med speederen i bund

Leave a Reply