Mens jeg var væk

Knapt nok er man nået at tage på ferie, før det pludselig vælter ind med nyheder om ens forfatterskab. Og når man så kommer hjem fra ferie, har man så travlt med arbejde og diverse deadlines, at der går over halvanden uge, før man får tid til at opdatere sin hjemmeside.

Så her er, hvad der er sket, mens jeg har været væk:

Horror-novelle antaget

Min novelle Må ikke forstyrres kommer med i forlaget Enter Darkness’ antologi Fortællinger fra mørket 3. Jeg var med i den første Fortællinger fra mørket med novellen Hvor hesten ligger begravet. Jeg prøvede også at komme med i toeren, men blev valgt fra, så det føles ekstra godt at være tilbage. Må ikke forstyrres er på 12.600 ord og handler om en lidt for nysgerrig hotelgæst.

Steampunk-novelle antaget

Temaet for årets Fantasticon er steampunk, og i den forbindelse inviterede arrangørerne en række forfattere, deriblandt undertegnede, til at bidrage til en antologi med danske steampunknoveller. Min novelle hedder Engle og støv og er på 7500 ord. Hovedpersonen er en teenagepige, der drømmer sig væk fra en støvfyldt flække og får chancen, da en person fra hendes forældres fortid dukker op med et dampfly.

Eventyr-novelle anmeldt

I juni udsendte Forlaget Silhuet antologien #moderneeventyr, hvor jeg medvirkede med novellen Prinsessen på ærten. Den er siden blevet anmeldt på bloggen Din Boganmelder, hvis anmelder rigtig godt kan lide min version af H. C. Andersens eventyr. Hun sammenligner den også med en forfatter og en bogserie (The Selection af Kiera Cass), som jeg indtil da aldrig havde hørt om.

Læs anmeldelsen her

To nye noveller (igen)

Som beskrevet i mit forrige indlæg havde jeg deadline på to forskellige skriveprojekter den 1. juni. Den ene var den førnævnte steampunknovelle, mens den anden var en horrornovelle, som et forlag havde bedt mig om at skrive. Sidstnævnte viste sig dog langt fra at være færdig, og jeg brugte en stor del af juni på at revidere og forbedre historien, inden jeg tog til Vietnam i tre uger. Hjemme igen har jeg så foretaget de sidste ændringer, men nu skulle den være helt færdig. Den endte med at blive på 9700 ord, og jeg kan fortælle meget mere om den senere på året.

I mellemtiden har jeg også nået at skrive og indsende en novelle til Silhuets nye novellekonkurrence, Kærlighed 2.0 – Problemer på nettet. Den har fået titlen Trold og er på 5700 ord.

Dato på Lige under overfladen 13

Science Fiction Cirklen har sat en udgivelsesdato på De fremmede – Lige under overfladen 13, og det er faktisk lige om lidt, for antologien udkommer den 15. august. Blandt de 31(!) noveller finder man min novelle med den umanerligt lange titel Anmeldelse af Genforeningen: De overlevende fra Sigrún 7. Til gengæld er den kort (2400 ord).

Og så kan jeg fortælle, at en af mine gamle science fiction-noveller bliver genudgivet til efteråret, men mere om det senere …