Lån Månebase Rødhætte

mrcover.jpgI sidste måned kunne jeg berette, at min novellesamling Månebase Rødhætte havde fået en fantastisk lektørudtalelse, og nu kan jeg så se effekten af den. En søgning på bibliotek.dk viser, at bogen lige nu findes på 63 biblioteker landet over, hvilket er noget over gennemsnittet for Science Fiction Cirklens udgivelser.

Til sammenligning er det flere biblioteker end det seneste bind i Lige under overfladen-serien (56), men overgås dog af Tellerups Velkommen til dybet (73 biblioteker) og Kandors Ny Dansk Fantasy-serie (68 biblioteker). Så hvis du ikke føler, at du har råd til at købe Månebase Rødhætte, vil jeg i stedet opfordre til, at du går på biblioteket og låner den. Og så kan det jo være, at jeg på et tidspunkt får skrabet nok bibliotekspenge sammen til, at jeg kommer over bagatelgrænsen, så jeg får dem udbetalt.

1 Comment on “Lån Månebase Rødhætte

Leave a Reply