Interview på Fantasticon

Programmet til Fantasticon 2011 er blevet offentliggjort, og for første gang er jeg faktisk med i det.

Jeg har fået fornøjelsen af at interviewe min forfatterkollega A. Silvestri om hans debutroman Pandaemonium, der udkommer på forlaget Valeta den 21. november. Silvestri og jeg har efterhånden været med i en del antologier sammen, ligesom vi begge er blevet optaget i Dansk Horror Selskab, så det er en opgave, jeg ser frem til.

Fantasticon finder sted i Valby Kulturhus lørdag den 5. november. Interviewet med Silvestri er programsat lige efter kåringen af vinderen af Fantastiks novellekonkurrence klokken 12 – en konkurrence vi i øvrigt begge har vundet, Silvestri i 2009, mens jeg tog mig af 2008 og 2010.

Læs det fulde program til Fantasticon 2011 her.

Leave a Reply