Beware…

dhs-logo.jpgEn ny forening for danske horrorforfattere, Dansk Horror Selskab, har netop set dagens lys (eller vil “mørke” være mere passende i dette tilfælde?).

Formålet er at promovere genren som voksenlitteratur, eftersom hovedparten af dansk horror i dag henvender sig til børn og unge. Blandt andet vil selskabet uddele prisen Årets Bedste Danske Horrorudgivelse, men alt det forklarer formanden Steen Langstrup langt bedre på sin blog.

Når jeg nævner det her, skyldes det ikke kun min interesse for horrorgenren, men også at jeg rent faktisk er blevet optaget i Dansk Horror Selskab. For cirka to uger siden modtog jeg en invitation til at blive medlem, hvilket jeg takkede ja til, og det betyder, at jeg nu bogstavelig talt er kommet i selskab med forfattere som førnævnte Steen Langstrup, men også Michael Kamp, Jacob Hedegaard Pedersen, Teddy Vork, Hanna Lützen og andre langt mere erfarne og produktive navne end undertegnede.

Det kan kun blive uhyggeligt…

Læs den officielle pressemeddelelse.

Leave a Reply