Den perfekte start på dagen

Sådan burde alle dage begynde: Vågn op til beskeden om, at en af dine noveller er blevet udvalgt til en antologi, og find derefter ud af at Roskilde Festival har offentliggjort en af dine yndlingsmusikere.

Musikeren er PJ Harvey, som jeg har været fan af siden 1993 (det år jeg flyttede hjemmefra og begyndte på Journalisthøjskolen), mens novellen er Skjoldmøer, som jeg lige præcis nåede at skrive færdig, inden 2010 randt ud (hvilket er beskrevet i dette blogindlæg).

Skjoldmøer kommer til min store glæde med i en antologi med ny dansk fantasy på Forlaget Kandor, der er et forlag, som er stiftet af min forfatterkollega Nikolaj Højberg. Det er godt at se, at mine kvindelige krigere har fundet sig et hjem…

Nikolaj har skrevet mere om antologien og udvælgelsen af novellerne i dette indlæg på sin hjemmeside.

1 Comment on “Den perfekte start på dagen

  1. Hej Lars!
    Simpelthen såh cool at du har succes med din indre forfatter!! 🙂 Tillykke med det…
    Jeg vil sætte det på listen over To Do, når ørst jeg igen får tid til at tænke (når barslen er afsluttet – om 1 uge!!!)…
    Hvordan er Livet i Roskilde ellers?
    Hilsen Malene (Adler)

Leave a Reply