Alle gode gange tre

Godt nyt! Min novelle Alien Ghost Ballet er blevet optaget i Science Fiction Cirklens antologi Lige under overfladen 3. Det er andet år i træk, at jeg er med i serien, eftersom forgængeren I overfladen – Lige under overfladen 2 indeholder min historie Afhøring af offer nr. 5. Og da jeg som tidligere nævnt også har en novelle med i gyser-antologien Dystre Danmark, vil det sige, at mine skriverier i år vil være at finde i to forskellige bogudgivelser. Jeg skal ærligt erkende, at jeg var temmelig spændt på at se, om Alien Ghost Ballet ville slippe igennem nåleøjet. Ikke fordi jeg er utilfreds med resultatet, men fordi den fylder 20.000 ord (cirka 30 A4-sider), hvilket er dobbelt så meget, som den må være ifølge redaktørens retningslinier. Han lod dog nåde gå for ret, så nu kan I efter sommerferien se frem til at læse mit første forsøg på at lave en fuldblods Space Opera-fortælling spækket med fantastiske rumskibe, fremmede planeter, mystiske rumvæsener og… øh, ballet.

1 Comment on “Alle gode gange tre

Leave a Reply