Afhøring på Amazon

JegSky-City.jpg tager lige en pause fra indlæggene om Velkommen til dybet for at fortælle, at Science Fiction Cirklens engelsksprogede antologi Sky City – New Science Fiction Stories by Danish Authors nu kan købes i verdens største internetboghandel, Amazon.

Sky City består af oversatte noveller fra de to første udgaver af Lige under Overfladen-serien og indeholder blandt andet min novelle Interrogation of Victim No. 5, som oprindeligt var med i antologien I Overfladen – Lige under Overfladen 2 under sin danske titel Afhøring af offer nr. 5.

Klik på nedenstående links for at nå frem til salgssiderne:
Amazon USA
Amazon UK
Amazon Canada
Amazon Frankrig
Amazon Tyskland

Som for at bevise at træerne ikke vokser ind i himlen, vil de skarptsynede nok bemærke, at præsentationsteksten på Amazon har fjernet halvdelen af min titel.

Apropos Lige under Overfladen, så indsendte jeg forleden en novelle, som jeg håber at få optaget i Lige under Overfladen 5. Det er som tidligere nævnt en morbid, sorthumoristisk, lille sag, der endte på 5700 ord. Så hvis den kommer med, vil jeg for en gangs skyld ikke stå for det længste indslag.

Leave a Reply