Årets første historie

Ifølge Tellerups hjemmeside skulle Velkommen til dybet udkomme den 1. marts. Min novelle Langt ude i skoven er med i antologien sammen med 12 andre gyserfortællinger af forfattere som Thomas Strømsholt, Teddy Vork, Nikolaj Højberg og flere andre.

I mellemtiden er jeg i fuld gang med at overholde mit nytårsforsæt om at få skrevet mere i år end i 2010. Første novelle er netop blevet færdig – en morbid, sorthumoristisk science fiction-sag på små 6000 ord (tilsyneladende det korteste, jeg er i stand til at skrive for tiden), som jeg håber at få med i Lige under overfladen 5. Deadline er den 1. marts, så nu har jeg en måned til at finpudse historien og lade den gære en smule, før jeg sender den af sted.

Det er i øvrigt første gang, at jeg er så tidligt ude med en novelle. Normalt sidder jeg og skriver febrilsk helt op til deadline. Det kunne være, man skulle gøre det til en vane…

Leave a Reply