Vi begynder med en tur i zoo

Et kig i arkiverne for 2011 afslører, at jeg var henne i slutningen af januar, før jeg havde skrevet årets første novelle. I den forstand er det positivt, at jeg allerede i går blev færdig med mit første stykke fiktion i 2012.

Jeg vil fortælle så meget, at det er en science fiction-novelle med titlen Zoo, som jeg har skrevet på i lidt over en måned, og at den lige nu fylder cirka 9200 ord. Yderligere detaljer må vente til den dag, hvor novellen forhåbentligt bliver offentliggjort et eller andet sted.

Men det, at jeg er nået frem til slutningen, er langt fra ensbetydende med, at jeg er færdig med historien. Forude venter redigeringsfasen, hvor jeg falder over slå- og stavefejl og korser mig over dårligt formulerede sætninger og ulogiske handlingstråde.

Men nu er jeg i det mindste i gang.

Leave a Reply