Velkommen til dybet anmeldt

Det nye nummer af Himmelskibet er kommet og indeholder den første rigtige (lektørudtalelsen tæller ikke)himmelskibet-28.jpg anmeldelse af Velkommen til dybet. Anmelderen Thomas Winther nævner både min novelle Langt ude i skoven og Thomas Strømsholts Jeg fremsætter en erklæring, som også foregår i en skov, og skriver følgende: “Begge noveller er fængende og stemningsfyldte. De går ikke efter den overraskende bøh-effekt, men opbygger langsomt uhyggen.”

Om antologien generelt lyder dommen: “Der er stor variation imellem bidragene, men de holder generelt et højt niveau og indeholder såvel gyserhistorier af den mere klassiske opbygning, men også en række med mere varierede og alternative tilgange til genren. Tellerup havde modtaget godt 150 bidrag til novellekonkurrencen, hvilket viser, at genren bestemt lever blandt danske forfattere.”

Læs hele anmeldelsen her.

Som ofte før set med Himmelskibet nøjes jeg ikke kun med at blive anmeldt, men har også selv et par anmeldelser med. Denne gang har jeg set nærmere på den stærkt anbefalelsesværdige The Best Science Fiction And Fantasy Of The Year Volume 5, udvalgt af Jonathan Strahan, samt den uhyre lidt anbefalelsesværdige film Blodsugerens rædselsnat (The Bloodsucker Leads The Dance) – et stykke italiensk euro-sleaze fra 1975, der trods titlen overhovedet intet har med vampyrer at gøre.

Leave a Reply