Under låget på Katarina

Da instruktøren Kim Lysgaard Andersen fortalte, at han gerne ville filmatisere min novelle Mordene på Katrina, tænkte jeg, det var et smart valg, fordi det burde være muligt at gøre det for forholdsvis få midler, selv om der er tale om science fiction. Historien foregår primært på en enkelt lokation – i hovedpersonens hjem – og der er heller ikke lagt op til massevis af effekter, fordi det handler om menneskelignende robotter i en nær fremtid.

Så min overraskelse var stor, da jeg fik at vide, at filmens budget var på tre millioner kroner. Mængden af effekter i Mordene på Katarina kom også bag på mig, men som nedenstående video fra firmaet bag filmens visuelle effekter, Resetfilm, viser, var der faktisk endnu flere, end jeg havde forestillet mig.

Og så skal Mordene på Katarina i øvrigt til udlandet. Filmen er kommet med på New Orleans Horror Film Festival, der finder sted 24.-27. september (og de nævner endda mit navn på festivalens hjemmeside).

Det er stadig muligt at se Mordene på Katarina gratis på Filmcentralen.

Se filmen her