Travl weekend

Jeg går en travl weekend i møde. Ikke alene er der science fiction-festivalen Dancon, hvor jeg er på programmet om søndagen, men der er også horrorfilm-festivalen Blodig Weekend, hvor jeg minsandten også skal i aktion.

Først Blodig Weekend, som foregår i Cinemateket og Husets Biograf den 27.-30. september og arrangeres i samarbejde med Another World Entertainment. Jeg skal på vegne af foreningen Fantastik introducere den irske sci-fi gyser Grabbers, som vises i Cinemateket fredag kl. 19. Jeg skal på forhånd erkende, at min viden om filmen er ret begrænset, da jeg ikke har set den, men præmissen lyder stærkt underholdende: en fiskerlandsby invaderes af tentakel-monstre, der viser sig ikke at kunne tåle alkohol. Så for at overleve må indbyggerne selvfølgelig drikke sig fulde, men ikke i sådan en grad at de ikke kan forsvare sig!

Her er traileren:

Den bedste oversigt over programmet til Blodig Weekend findes her.

Lørdag og søndag befinder jeg mig i Valby Kulturhus, hvor Science Fiction Cirklen arrangerer Dancon. Jeg kan som nævnt opleves om søndagen – nærmere præcist kl. 11 – hvor jeg skal samtale med mine forfatterkolleger A. Silvestri og Richard Ipsen. Idéen er, at vi alle skal interviewe hinanden en times tid og prøve at finde frem til nogle fællesnævnere i vores forfatterskaber – andet end at vi skriver science fiction og holder af whisky…

Der er gratis adgang til Dancon, så mød endelig op, hvis du vil vide, hvad der sker indenfor dansk science fiction.

Programmet kan læses her.

 

Leave a Reply