To bøger, to forfattere

En af de bedste romaner, jeg har læst indtil videre i år, er The Race af Nina Allan (hvilket jeg også nævnte i mit forrige indlæg), og mandag den 3. april kl. 19 skal jeg tale om den ved et medlemsmøde i Science Fiction Cirklen.

Her er begivenheden på Facebook

Mødet har fået overskriften “To bøger, to forfattere,” da det handler om Nina Allan og hendes mand, forfatteren Christopher Priest. Jeg fortæller som nævnt om The Race, mens Flemming Rasch tager sig af Priests roman The Islanders.

Der er gratis adgang til arrangementet, der finder sted i Valby Kulturhus, lokale 1, 3. sal, og man behøver ikke være medlem af SFC for at deltage.

 

Horrorantologien Hvis jeg overlever natten – Fortællinger fra mørket fra forlaget Enter Darkness har fået endnu en anmeldelse, men desværre er den lige som flere af de forrige ikke speciel positiv – heller ikke over for mit bidrag, Hvor hesten ligger begravet.

Anmelderens skuffelse skyldes dog, at hun har læst andre af mine noveller og ikke synes, at “Hvor hesten ligger begravet” lever op til deres niveau, så det må siges at være en form for omvendt kompliment.

Læs anmeldelsen her: Den lille Bogblog: Hvis jeg overlever natten

Den lille Bogblog har tidligere anmeldt min novellesamling Månebase Rødhætte, som hun til gengæld var meget begejstret for.

Læs anmeldelsen her: Den lille Bogblog: Månebase Rødhætte

Enter Darkness har, meget apropos, indkaldt til Fortællinger fra mørket 2 med deadline den 1. maj, og jeg har brugt den sidste måned på at gruble over en novelle til den og et par andre konkurrencer. Nu er jeg så småt gået i gang med en ny historie, og så må jeg krydse fingre for, at jeg både kommer med igen, og at næste bind falder mere i folks smag.