Tilbage til tasterne

Gode kolleger er ikke at foragte. Forleden fik jeg en mail fra et forlag, som havde fået mig anbefalet af min deltids-forfatter-kollega A. Silvestri. De bad om at se prøver på mine skriverier, men desværre har jeg ikke noget på lager for tiden. Hele min produktion er enten lagt ud her på siden, har været med i andre udgivelser eller venter på at blive udgivet, og det førnævnte forlag er selvsagt mest interesseret i noget nyt.

Men henvendelsen fra forlaget er faktisk den anden af sin art, jeg har fået inden for kort tid, og det har selvfølgelig sat nogle tanker i gang. Indtil nu har jeg holdt mig til at deltage i novellekonkurrencer eller skrive til antologier, men nu vil jeg forsøge at få lavet en novellesamling. Det kræver selvsagt, at jeg begynder at skrive væsentligt mere end hidtil, men det burde være muligt. Jeg er så godt som færdig med min novelle til Fantastiks novellekonkurrence, og så har forlaget Ny Science Fiction en fantasy-novellekonkurrence med deadline i efteråret, som jeg muligvis deltager i. Men ellers er der fri bane, så at sige.

Ellers kan jeg se, at der er gået over en måned siden mit sidste indlæg, og det har sin naturlige forklaring. For det første har der ikke været det store at fortælle før nu, og for det andet spildte jeg det meste af februar på en træls omgang lungebetændelse. Hvad angår Tellerups gyser-antologi, der blandt andet indeholder min novelle Langt ude i skoven, er den seneste melding fra forlaget, at arbejdet med bogen skrider sikkert, men langsomt fremad. Hverken titel eller udgivelsesdato kendes endnu, men sidstnævnte ligger ifølge redaktøren adskillige måneder ude i fremtiden.

Apropos gyser-antologier, så har jeg fundet følgende anmeldelse af Dystre Danmark på bloggen MetrOrd. Om min novelle Mordene på Katrina står der: “Første novelle er af Lars Ahn Pedersen og han opridser et slags mordmysterie om kunstige mennesker. Jeg synes han rammer et godt sted mellem gys og noget vrængende humoristisk.”

Leave a Reply