Sommer og Star Wars-hygge

himmelskibet-33.jpg Jeg har sommerferie, og det har kunnet ses her på hjemmesiden, hvor der har været langt mellem indlæggene på det seneste. Men det vil snart ændre sig. Inden for kort tid udkommer to antologier, som jeg har bidraget til. Derudover er jeg ved at lægge sidste hånd på min første novellesamling, og når den er af vejen, skal jeg i gang med at skrive på en horror-novelle, som jeg skulle være begyndt på for længe siden.

I mellemtiden vil jeg lige slå på tromme for det ny nummer af Himmelskibet, der indeholder en artikel, jeg har skrevet om folkene bag Dansk Star Wars Loge, som arrangerer de populære Star Wars Weekender i Taastrup. Artiklen har fået overskriften “Må hyggen være med jer,” fordi arrangørerne har som målsætning, at arrangementet aldrig må blive så stort, at hyggen forsvinder.

Himmelskibet nr. 33 bringer også en anmeldelse af Den nye koloni – Lige under overfladen 5, hvor anmelderen, Tue Sørensen, er så venlig at udnævne min novelle, En helt almindelig død, til en af de bedste i antologien.

Han skriver desuden:
“Som sædvanlig en yderst velskrevet historie fra en meget talentfuld forfatter, der sikkert vil blive rendt på dørene af de store forlag, hvis ikke det var fordi han insisterer på at skrive i de fantastiske genrer (og ikke bare en af dem, men dem alle sammen, nogle gange endda i de samme historier!).”

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at det danske science fiction- og fantasy-miljø er så lille, at Tue og jeg kender hinanden godt. Vi er i samme skrivegruppe og var så sent som i lørdags til den samme 40-års fødselsdag, så det skal selvfølgelig tages med i det samlede billede. Men jeg takker alligevel for ordene.

Læs hele anmeldelsen her.

 

Leave a Reply