Sen anmeldelse af Pix

Selv om den blev nomineret til Årets Bedste Horrorudgivelse, er det desværre ikke megen opmærksomhed, som Pix: Nygotiske skæbner har fået. Først nu, næsten halvandet år efter udgivelsen, er anmeldelse nummer to dukket op. Det er Himmelskibet, som har anmeldt antologien, der blandt andet indeholder min novelle Telefon fra afdøde.

Anmelderen Thomas Winther skriver i sin konklusion:

“Dette er en samling af virkeligt gode historier; jeg savner blot et for- eller efterord som kunne være med til at samle fortællingerne. Jeg ved godt at mange læsere springer forordet over i antologier, men jeg holder derimod af at læse for- og efterord, for derigennem at få et indtryk af hvilke tanker, redaktøren har gjort sig i forhold til den samling, der er blevet sat sammen. PIX har desværre ikke sådan et forord, selvom den eksperimenterer med billederne, og genren “nygotisk” nok skulle kunne give en redaktør rig mulighed for at skrive et par sider.

Læs hele anmeldelsen her

PS Lise Andreasen har efterfølgende gjort mig opmærksom på, at hun også har anmeldt Pix på sin hjemmeside. Hun føler ikke, konceptet med billederne helt holder vand, men nævner Telefon fra afdøde som et af højdepunkterne.

Læs hendes anmeldelse her