Rumkaptajnens kone kom med

Jeg har som bekendt fået skrevet en del noveller på det seneste, men det nytter ikke så meget, hvis de ikke når ud til læserne. Derfor glæder det mig, at en af dem, Rumkaptajnens kone, er med i Science Fiction Cirklens årlige antologi Lige under overfladen, som er nået frem til det 11. bind i serien. Denne udgave får titlen Lidenskab og lysår og bliver en diger sag på over 400 sider og hele 27 noveller (i alt blev der indsendt 62).

Det bliver niende gang, jeg får en novelle med i Lige under overfladen, men jeg er ikke den eneste “veteran” blandt de udvalgte forfattere. Heldigvis er der også en del nye navne med – hele ti, hvis jeg har talt rigtigt, så det er faktisk over en tredjedel, som er med for første gang i denne sammenhæng.

De øvrige forfattere i LUO11 er: Bjarke Schjødt Larsen, Helle Perrier, Anna Dyhr Lorenzen, Jesper Goll, Nikolaj Højberg, Gudrun Østergaard, Nikolaj Johansen, Carl-Gustav Werner, Viggo Madsen, Ellen Miriam Pedersen, A. Silvestri, Manfred Christiansen, Niels Andersen, Morten Carlsen, Lise Andeasen, Sara Buch, Christian Holger Pedersen, Glen Stihmøe, Richard Ipsen, Steen Knudsen, Torben Husum, Majbrit Høyrup, Hans Peter Madsen, Lars Behn-Segall, Jesper Rugård Jensen og Michael Andersen.

Lidenskab og lysår – Lige under overfladen 11 udkommer efter sommerferien, enten i august eller september.