Now it’s dark

Fortæl folk at de – og især dine forældre – ikke må læse din seneste novelle, og straks vil alle læse den. Det er den lære, jeg kan uddrage af de tweets, jeg lavede i forbindelse med den novelle, jeg har indsendt til forlaget Kandors antologi Mørk Erotica, hvor erotik møder horror.

Det er også den første novelle, jeg har fået skrevet færdig siden starten af juni, hvorefter der gik Korea-tur og Fantasticon-forberedelser i den. Vanen tro endte den med at blive længere end forventet, 12.000 ord, hvilket var et par tusind ord mere, end jeg havde regnet med, men jeg har efterhånden erkendt, at jeg er elendig til at forudse den slags.

Selve titlen og handlingen vil jeg ikke løfte sløret for, før jeg ved, om den kommer med i antologien. Jeg kan dog fortælle, at novellen er delvis inspireret af følgende citat af Edgar Allan Poe:

“… the death, then, of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world — and equally is it beyond doubt that the lips best suited for such topic are those of a bereaved lover.”

Stadig interesseret?

Leave a Reply