Nedtællingen er begyndt

mrcover.jpg Om mindre end en uge udkommer min første novellesamling, Månebase Rødhætte, og det vil sætte sit præg på hjemmesiden i den kommende tid, omend selve tanken stadig føles en smule uvirkelig. Jeg har på fornemmelsen, at det først for alvor går op for mig, at jeg rent faktisk har begået en bog i eget navn, når jeg står med et fysisk eksemplar i hånden.

Først vil jeg lige præsentere forsiden til Månebase Rødhætte, som Manfred Christiansen har skabt, og som jeg selv finder ret cool. Klik på billedet for at se det i større format.

Dernæst vil jeg gøre opmærksom på, at der er Bogforum i Bella Center den 9.-11. november, hvor udgiveren af novellesamlingen, Science Fiction Cirklen, vanen tro har en stand – nærmere bestemt i hal C3, stand 051. Kig forbi enten lørdag kl. 13.45 eller søndag kl. 13.15 for at høre mig tale om bogen. I mellemtiden vil jeg forsøge at finde på noget begavet at sige og samle mod til en oplæsning.

SFC har også udsendt en pressemeddelelse om Månebase Rødhætte. Læs den her.

Til sidst vil jeg igen lige slå på tromme for, at Manfred og jeg holder fælles bogreception torsdag den 15. november kl. 18.30.

Bogreception.jpg

 

Leave a Reply