Månebase Rødhætte og Zoo nomineret

Nomineringerne til Niels Klim-prisen 2012 er blevet offentliggjort, og det viser sig, at to af mine noveller er blandt dem, der slap igennem nåleøjet. Det drejer sig om Zoo fra Fremmed stjerne -Lige under overfladen 6, som er nomineret i kategorien Bedste langnovelle (7500-17.499 ord), og Månebase Rødhætte fra min novellesamling af samme navn, der dyster om at blive Bedste kortroman (17.500-40.000 ord).

Sidste år var jeg nomineret i kategorien Bedste novelle (under 7500 ord) for En helt almindelig død, der blev delt vinder med Michael Kamps Homo Arachnida, så jeg kan dårligt tillade mig at klage over at have to lodder med i hatten i år. Jeg kan også konstatere, at der åbenbart er få herhjemme, som skriver rigtig langt, for Månebase Rødhætte er oppe imod lutter udenlandske forfattere.

Afstemningsperioden er 1.-30. marts, og priserne uddeles i forbindelse med Dancon 8.-9. juni.

Se listen over de nominerede noveller her.

Science Fiction Cirklen har gjort det muligt at læse de fleste af de nominerede noveller – inklusiv undertegnedes – frem til den 30. marts.

Læs novellerne her.

 

Leave a Reply