Lidenskab og lysår anmeldt

Som novelleforfatter kan det tit være op ad bakke at blive anmeldt. Ét er, om den antologi, man er med i, får en anmeldelse, noget andet er, om ens bidrag overhovedet bliver nævnt af anmelderen. Men så er det godt, at der findes folk som den tilsyneladende utrættelige Jette Holst fra Gyseren.dk, som endnu en gang har påtaget sig at anmelde den seneste udgave af Science Fiction Cirklens Lige under overfladen-serie og gør det ved at gennemgå samtlige 27 noveller.

Mit bidrag, Rumkaptajnens kone, får følgende ord med på vejen:

“Rumkaptajnens kone ville skilles. Denne sætning starter Lars Ahn Pedersens bidrag til Lidenskab og lysår, og som altid når det drejer sig om LAP, er her tale om en velskrevet og interessant novelle, der pludselig skifter spor undervejs, så slutningen er ganske uforudsigelig.”

Om antologien generelt skriver hun:

“Det er fedt at se, hvordan Science Fiction Cirklen år efter år formår at samle så mange og så forskellige noveller ind af så høj kvalitet. Jeg håber, at serien vil fortsætte mange år endnu.”

Dermed lægger hun sig i slipstrømmen på den lektørudtalelse, som Lidenskab og lysår har fået fra DBC, hvor lektøren konkluderer:

“Jeg er overordnet imponeret over kvaliteten og spændvidden i endnu en antologi i en i øvrigt vellykket serie.”

Læs hele anmeldelsen af Lidenskab og lysår her

Læs et uddrag af Rumkaptajnens kone