Læs min nominerede novelle

I anledning af at min science fiction-novelle En helt almindelig død fra Den nye koloni – Lige under overfladen 5 er blandt de nominerede til Niels Klim-prisen, har jeg besluttet at gøre den offentligt tilgængelig, mens afstemningen står på – dvs. i denne måned.

Det gør jeg af følgende grunde:

1. Hvis folk ikke har læst novellen, hvorfor skal de så stemme på den (eller vide, om det er noget, de vil stemme på)?

2. Skamløs selvpromovering.

3. Alle andre gør det. Inden for de senere år er det blevet kutyme for forfattere at lægge deres Hugo- og Nebula-nominerede noveller gratis ud på nettet i nomeringsperioden, netop for at give folk det bedst mulige bedømmelsesgrundlag.

I min kategori har Michael Kamp og Manfred Christiansen allerede gjort det med deres noveller, så jeg er ikke engang først ude.

Novellen kan kun læses her på siden.

Læs En helt almindelig død.

Leave a Reply