I rummet kan alle høre dig skrige

Jeg har vidst det et stykke tid, men det er først nu, det er officielt: Min novelle Slagtehus 13 er blandt de udvalgte til Universets mørke – en antologi, hvor science fiction møder horror.

Som nogen måske allerede ved, har jeg en forkærlighed for at blande genrer, så da jeg hørte om dette projekt, vidste jeg, at jeg måtte sende en novelle ind. Det tog mig dog et stykke tid at finde på en idé, som ikke var den åbenlyse Alien rip-off eller “det hjemsøgte rumskib.”

Til sidst fandt jeg på Slagtehus 13, der bedst kan beskrives som “Scream møder Total Recall,” og ja, novellen er fyldt med referencer til slasher-film og sågar også én af mine egne historier.

Antologien redigeres af Henrik Harksen og udgives af hans forlag H. Harksen Productions, som også stod bag Dystre Danmark 1-2 og Pix: Nygotiske skæbner. I Universets mørke kommer jeg til at være i selskab med folk som A. Silvestri, Patrick Leis, Lars Kramhøft, Kristoffer J. Andersen, Majbrit Høyrup, Jesper Rugård Jensen, Flemming R. P. Rasch og Klaus Æ. Mogensen.

Se den fulde indholdsfortegnelse her.

Leave a Reply