Himmelskibet nr. 41

Himmelskibet nr. 41. Illustration: Martin Petersen
Himmelskibet nr. 41. Illustration: Martin Petersen

Det nye nummer af Himmelskibet er udkommet. Mit bidrag begrænser sig denne gang til en dobbeltanmeldelse af filmen Edge of Tomorrow og Kate Atkinsons roman Life After Life. Faktisk blev anmeldelsen så lang, at den i stedet er endt med at blive en artikel i magasinet.

Himmelskibet nr. 41 indeholder også en anmeldelse af antologien Drifter – 13 mørke erotiske noveller, der indledes med min novelle La petite mort. Anmelderen Thomas Winther skriver blandt andet:

“Der er en gruppe af forfattere som for tiden er med i de fleste af de antologier som udkommer, og i denne samling er der således også velkendte forfatternavne som Lars Ahn Pedersen, Teddy Vork, Carina Evytt og Jonas Wilmann samt en række nye navne. Det er både interessant at se hvordan forfattere man er vant til at læse i mere traditionelle fantastiksamlinger, har haft tilgang til det erotiske, men bestemt lige så interessant at stifte bekendtskab med nye navne.”

Læs hele anmeldelsen her.

Selvsamme Thomas Winther debuterer også som novelleforfatter i dette nummer, der desuden bringer noveller af Mikkel Harris Carlsen, Jon Terje Østberg og Lars Kramhøft.

Endelig har Flemming R. P. Rasch skrevet en reportage fra Fantasticon 2014.

Læs hvad Himmelskibet nr. 41 ellers indeholder.