God dansk space opera

Den_hemmelige_dal_front.jpgJeppe Larsen, som står bag den danske science fiction-blog Interstellar sysctl, har begået en anmeldelse af Den hemmelige dal – Lige under overfladen 3.
Udover at hæfte sig ved at samtlige 21 noveller i samlingen holder et højt niveau har han følgende at sige om mit bidrag, Alien Ghost Ballet:

“Redaktør Carl-Eddy Skovgaard har gjort en undtagelse med Lars Ahn Pedersens Alien Ghost Ballet, der med sine 50 sider egentlig er i overkanten længdemæssigt, men heldigvis kom den med alligevel. Det er noget så sjældent som god dansk space opera, og titlen siger egentlig hvad det handler om. En balletkoregraf skal lære nogle trebenede fem meter høje rumvæsener at danse Svanesøen. Ikke nok med at universet i historien er stort og interessant nok til at kunne rumme mange flere historier, er den også umådeligt underholdende uden at det bliver fjollet og så siger den faktisk også noget om hvordan kunst kan blive misforstået og misbrugt.”

Læs resten af anmeldelsen her.

Som bevis på at træerne ikke vokser ind i himlen, kan jeg nævne, at Jeppe tidligere har anmeldt min vindernovelle fra Fantastiks novellekonkurrence 2008, Har du hørt havfruerne synge?, som han var knapt så begejstret for, idet han hverken kunne finde hoved eller hale på den (og ja, det var ment som en vits).

Leave a Reply