Flere anmeldelser

Velkommen til dybet har kastet yderligere to anmeldelser af sig. Den ene kommer fra Janus Andersen på Horrorsiden, som jeg kan takke for at gøre mig opmærksom på Tellerups novellekonkurrence. Så på sin vis er han medansvarlig for, at min novelle Langt ude i skoven kom med.

Janus Andersen erkender da også, at han muligvis er en smule forudindtaget, når han udtrykker sin begejstring for antologien ved at skrive, at den “er et tegn på, at horrorgenren har det godt i disse dage – vi har udøvere, der leverer kvalitet, og vi har formidlere som Clasen, der vil samle det. Tilsæt et forlag til at udgive, og vi har en lille perle mellem hænderne.”

Knapt så positiv er Thor Kristjan Kidmose fra Forbrugermania i sin anmeldelse af Velkommen til dybet, som han finder for ujævn. “De fjorten noveller svinger ikke blot i længde, stil og sprog. De svinger også gevaldigt i kvalitet,” skriver han og tildeler antologien tre ud af seks stjerner.

Om Langt ude i skoven lyder dommen, at den “ville fungere godt som en uhyggelig kortfilm,” og så er jeg en af de heldige forfattere, han gerne vil give penge! Forklaringen på den udmelding er, at redaktøren Mathias Clasen i forordet til Velkommen til dybet skriver, at han til dels udvalgte novellerne efter, hvad han selv ville betale for at læse. Det får anmelderen til at anvende samme udvælgelseskriterium, og her er jeg kommet med i varmen.

Læs Horrorsidens anmeldelse.

Læs Forbrugermanias anmeldelse.

Leave a Reply