En helt almindelig nominering

Niels Klim-prisen er en nystiftet pris for den bedste science fiction-novelle trykt på dansk i 2011, og minsandten om jeg ikke er blandt de nominerede. Det er min novelle En helt almindelig død fra Den nye koloni – Lige under overfladen 5, som en eller flere personer har fundet værd at indstille, og tak for det.

Selv om jeg selvfølgelig er glad og stolt over at være sluppet gennem nåleøjet, har jeg også en smule dårlig samvittighed. Jeg må nemlig med skam tilstå, at jeg selv glemte at nominere nogen, men nu er jeg blevet registreret, så jeg kan være med til afstemningen (og nej, jeg stemmer ikke på mig selv).

Jeg er nomineret i kategorien Bedste Novelle sammen med ni andre noveller, deriblandt fire andre fra Den nye koloni, så feltet må siges at være ret bredt. Det er også værd at bemærke, at min forfatterkollega A. Silvestri er nomineret hele tre gange i kategorien Bedste Langnovelle, så her bør jeg nok være glad for, at han valgte at skrive langt.

Se listen over de nominerede her.

3 Comments on “En helt almindelig nominering

  1. Lise: Tak for linket.Det er blevet rettet.Det ærgrer mig fortsat, at jeg glemte at indstille nogen, men det trøster mig, at dem, jeg ville have nomineret, er med på listen.

    Michael: Glad for at jeg kunne være budbringeren.

Leave a Reply