Dystre Danmark 2

Tilbage i 2009 havde jeg en novelle med i horror-antologien Dystre Danmark. Den udkom på forlaget H. Harksen Productions og indeholdt også historier af blandt andre Nikolaj Højberg, A. Silvestri og Thomas Strømsholt, som dengang var næsten lige så grønne som jeg, men siden har udgivet bøger i eget navn.

Nu kan jeg så afsløre, at jeg også kommer til at være med i Dystre Danmark 2, idet redaktør og forlægger Henrik Sandbeck Hansen har antaget min novelle Blomstervanding.

Jeg vil ikke fortælle så meget om novellen nu, andet end at den lige som Mordene på Katrina fra Dystre Danmark udfordrer horror-begrebet. Men hvor Katrina gjorde det ved at være lige så meget science fiction som horror, består det udfordrende i Blomstervanding i stedet af måden, den bliver fortalt på. Og nej, den har absolut intet med blomster eller gartnere at gøre…

Henrik Harksen har selv skrevet om Dystre Danmark 2 på sin blog, hvor han også afslører de øvrige 12 noveller. Klik på nedenstående link for at se, hvem der er med:

Dystre Danmark 2: Indholdsfortegnelsen

Leave a Reply