Dystre Danmark 2 anmeldt

DD2.jpgSå kom den første anmeldelse af Dystre Danmark 2,der blandt andet indeholder min novelle Blomstervanding, og ikke overraskende er det Jette Holst fra Gyseren.dk, som har været først ude.

Hun kalder horror-antologien for en værdig toer (min novelle Mordene på Katrina var med i etteren) og konkluderer, at “det er fantastisk, at et lille land som Danmark kan stille med så mange talenter indenfor en relativ smal genre, men det er skønt. Og det er skønt, at små forlag som H. Harksen Productions tør udgive også ikke så kendte forfattere.”

Desuden skriver hun følgende om mit bidrag til DD2:

Lars Ahn Pedersen plejer også altid at være værd at læse, og det er “Blomstervanding” bestemt også. Her leger Ahn med formen, så novellen læses som en række indlæg på facebook, og på trods af at jeg ellers ikke altid er så vild med den slags fiksfakserier, så lykkes det ualmindelig godt. Novellen står skarpt og har en grum slutning.

Jeg må erkende, at jeg har været lidt spændt på at se, hvordan læserne ville reagere på en novelle, der udelukkende består af facebook-indlæg, men indtil videre lader det til, at jeg er sluppet af sted med det.

Læs hele anmeldelsen her.

Leave a Reply