CPH Pix – antiklimakset

Dette indlæg skulle have heddet CPH Pix – finalen og var ment som opsummeringen på min årlige filmmaraton. Nu fusede det hele i stedet ud og blev til et antiklimaks. Ikke på grund af filmenes kvalitet, men fordi jeg har ligget brak med sygdom siden i torsdags og ikke nåede at få set mere.

Alt tegnede ellers til, at jeg skulle sætte ny rekord med en total på 17-18 film, men nu blev det “kun” til de 11 titler, jeg allerede har omtalt. Min eneste trøst – selv om den er en ringe én af slagsen – er, at jeg trods alt fik tjent mit filmpas hjem og nåede at få set de fleste af de film, jeg på forhånd havde udset som mine favoritter, og at der blandt dem er 5-6, som jeg skal have til dvd- og blu ray-samlingen.

Desuden kan jeg konstatere, at jeg har det med at være syg, mens der sker store tv-begivenheder, hvilket er meget praktisk, når man ikke orker at lave andet end at sove og se tv. Sidste år havde jeg lungebetændelse under vinter-OL, og denne gang har jeg kunnet følge et kongeligt bryllup, et par vigtige fodboldkampe og dækningen af Osama Bin Ladens død.

Endelig lykkedes det mig at færdiggøre en novelle, Blomstervanding, som jeg håber at få optaget i horrorantologien Dystre Danmark 2. Selv om den kun er på 3500 ord, har det taget mig næsten halvanden måned at skrive den, fordi den bliver fortalt på en ret alternativ måde. Jeg nåede frem til slutningen i påsken og har blot brugt denne weekend på at finpudse teksten. Jeg venter med at fortælle resten til senere, men kan dog afsløre, at historien absolut intet har med blomster at gøre.

Leave a Reply