Anmelderroser til Lige under overfladen 10

LUO10For et par uger siden kunne jeg berette, at Science Fiction Cirklens antologi Som et urværk – Lige under overfladen 10, der indeholder min novelle Århundredets mand, havde fået en lektørudtalelse. I mellemtiden er der også dukket en anmeldelse op.

Det er Jette Holst, der på Litteratursiden ser nærmere på Som et urværk, som hun generelt er positiv over for og erklærer sig som fan af hele Lige under overfladen-serien.

Jeg synes, det er spændende at læse de mange forskellige forfattere, og ikke mindst deres forskellige greb om genren, som af mange (ikke-læsere) kun kendes fra tv-serier som Star Trek og ikke regnes for ”rigtig” litteratur. Med ”Lige under overfladen”-serien giver Science Fiction Cirklen nye læsere mulighed for at få et indblik i hvor meget andet og mere end space-opera, science fiction er, skriver hun blandt andet.

Århundredets mand får følgende ord med på vejen:

Endnu en favorit er Lars Ahn Pedersens “Århundredets mand”. Her hører vi fortalt i kronik-form historien om pornoskuespilleren Nik Harder, som får en afgørende betydning for menneskeheden, da han opsøger hjælp for at kunne holde sin rejsning. Som altid er Lars Ahn garant for en både velskrevet og eftertænksom historie.

Læs hele anmeldelsen her

Læs et uddrag af Århundredets mand her