Årets første anmeldelse

timthumb.jpg Okay, overskriften er lidt af en tilsnigelse. Jeg er blevet anmeldt tidligere i år, men det var for noveller, der udkom i 2011. I 2012 har jeg foreløbig haft historier med i tre antologier, Til deres dages ende, Fremmed stjerne – Lige under overfladen 6 og Frem jog nattens magter, men ingen af dem har været anmeldt – før nu.

Ikke overraskende er det Til deres dages ende, som får æren, da det også var den af de tre, der udkom først tilbage i juli. Det er Jette Holst fra Gyseren.dk, som har skrevet anmeldelsen, og hun lægger ud med at erkende, at fantasy normalt ikke er hendes foretrukne genre.

“Sikkert fordi jeg fejlagtig forbinder det med meget sort/hvide tjubang-fortællinger med muskelsvulmende helte, som redder skønjomfruer og kæmper mod onde troldmænd, drager og andet skidtværk. Stor var derfor min glæde, da ”Til deres dages ende” viste sig at være en rigtig underholdende antologi, hvis indhold slet ikke levede op mine fordomme.”

Om min novelle Til deres dages ende skriver hun:

“Lars Ahn Pedersen er også altid repræsentant for en læseværdig novelle, og således er ”Til deres dages ende” med sine fortsættelser på kendte eventyr både underholdende og tankevækkende.”

Læs hele anmeldelsen her.

Leave a Reply