Og de levede lykkeligt…

timthumb.jpg … til deres dages ende. Eller gjorde de?

Det er kort fortalt idéen bag min novelle Til deres dages ende, som er med i forlaget Kandors nye fantasy-antologi, der minsandten også hedder Til deres dages ende.

I novellen har jeg tilladt mig at digte videre på syv kendte eventyr og prøver at forestille mig, hvordan det siden gik figurerne. Jeg vil ikke nævne hvilke eventyr, der er tale om, da jeg vil lade det være op til læseren at gætte dem, men det burde ikke kræve det store detektivarbejde.

Hvis konceptet stadig ikke står helt klart for dig, så kan et uddrag af novellen findes her på siden.

Læs den første del af Til deres dages ende her.

Udover min novelle indeholder antologien også historier af A. Silvestri (nu med nydesignet hjemmeside), Teddy Vork, Sven Damgaard Ørnstrup, Gudrun Østergaard, Nikolaj Johansen, Richard Ipsen, Martin Schjönning, Andreas Markert og flere andre.

Apropos Gudrun Østergaard, så var hendes novelle The Green Jacket fra antologien Sky City nomineret til Science Fiction & Fantasy Translation Awards 2012 sammen med med-oversætter Lea Thume. De vandt ikke, men fik en Honorable Mention af juryen, hvilket i sig selv er ret stort.

 

Leave a Reply