Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos

“Her er tale om noveller af høj kvalitet, og jeg kan faktisk ikke pege på en eneste, som jeg ikke synes holder standarden. Lars Ahn er en eminent novelleforfatter, og jeg kan kun anbefale hans nye udgivelse.”
Jette Holst, Gyseren.dk

“Der er ikke mange, der mestrer at skrive spændende og skarpe noveller, men det gør Lars Ahn. Det er en sand fornøjelse at opleve, hvordan en forfatter med få virkemidler kan få gåsehuden frem på armene, mens man begynder at smile, når man dykker ned i de finurlige fortællinger, han skriver.”
Den lille Bogblog

“… jeg er ret imponeret over, at forfatteren har formået at finde på så mange originale temaer og elementer. Hans noveller handler om alt lige fra fatale sexlege til dræbende fortove, og selvom det er sært og mærkeligt, er det også fedt at læse horror, der ikke er forudsigeligt. På bagsiden af bogen står der, at novellerne handler om, hvad der sker, når illusionen om den trygge hverdag brister og virkeligheden viser sig at være mere ond og mærkelig end man troede, og det er lige præcis, hvad man kan forvente at opleve i denne samling.”
Readers Wall

“Horrorgenrens virkemidler bruges i nye sammenhænge og konstellationer. Ahn er god til at få en novelle til at udfolde sig; man fanges lynhurtigt ind og kender fortællingens personer med det samme.”
Lektørudtalelse, DBC

Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos er min seneste novellesamling. Den indeholder ni noveller, som primært er horror, men også har elementer af fantasy. Tre af novellerne er nye, mens de øvrige har været offentliggjort i andre antologier i perioden 2011-2014. Bogen udgives af Forlaget Kandor og er på 320 sider.

Køb bogen

Indhold
Fortovsdrab (ny, 2017)
Langt ude i skoven (fra Velkommen til dybet, Tellerup, 2011)
Blomstervanding (fra Dystre Danmark 2, H. Harksen Productions, 2011)
Donation (fra Vampyr, Kandor, 2013)
Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos (ny, 2017)
Telefon fra afdøde (fra Pix: Nygotiske skæbner, H. Harksen Productions, 2013)
La petite mort (fra Drifter, Kandor, 2014)
Lauras forudsigelige skæbne (ny, 2017)
Fortsættelse til et eventyr (fra Forvandlinger, Langdyssen 2013)

Klik på de enkelte noveller for at læse uddrag fra dem.

Anmeldelser
Gyseren.dk
Readers Wall
Den lille Bogblog
Goodreads

Kanal Roskilde har lavet dette interview med mig, hvor jeg fortæller lidt om baggrunden for novellesamlingen.