Om siden

Portraitjm.jpg

Hvem er Lars Ahn, og hvorfor skriver han om rumvæsener og vampyrer?

Efter i årevis at have skrevet til først skrivebordsskuffen og derefter harddisken fik jeg i 2007 trykt et par noveller i foreningen Fantastiks magasin Himmelskibet. Derefter vandt jeg Fantastiks novellekonkurrence og fik optaget en novelle i science fiction-antologien I overfladen – Lige under overfladen 2, som Science Fiction Cirklen udgav i 2008. Siden har jeg haft noveller med i flere andre antologier og er forfatter til to novellesamlinger, Månebase Rødhætte (2012) og Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos (2017). Desuden har jeg to gange vundet Niels Klim-prisen for bedste science fiction-novelle på dansk. I 2018 udkom min debutroman Rød høst.

Jeg skriver for det meste, men ikke altid, inden for de fantastiske genrer, dvs. historier som ikke foregår i den virkelige verden. Det skyldes ikke kun min egen begejstring for genrerne, men også at jeg mener, vi bør udnytte vores fantasi, når nu vi er udstyret med én. Hovedparten af novellerne vil derfor være enten fantasy, horror eller science fiction, så hvis du er mere til socialrealisme, minimalprosa eller samtalebøger, er dette her måske ikke lige noget for dig. Men prøv alligevel, man kan altid blive overrasket.

Alle noveller og artikler på denne hjemmeside er licenseret under Creative Commons. Det vil sige, de kan læses og downloade gratis og må distribueres frit til alle og enhver. Til gengæld må du ikke ændre så meget som et komma i teksten uden min tilladelse, udnytte den i kommerciel sammenhæng eller bilde folk ind, at du er forfatteren.

Privatlivspolitik